ایمپلنت دندان

ایمپلنت یا دندان مصنوعی، یک روش درمانی است که برای جایگزینی دندان های خراب یا نابود شده استفاده می شود. این روش شامل جایگزینی ریشه دندان طبیعی با یک ریشه مصنوعی است که به عنوان پایه برای نصب دندان مصنوعی عمل می کند. ما در گروه درمانی کی ناز با داشتن جندین سال تجربه و کادر متخصص در زمینه ایمپلنت به شما مشاوره رایگان خواهیم داد.
ایمپلنت دندان معمولا برای جایگزینی دندان های شکسته، ترمیم نشدنی، دندان های کاملا خراب شده و یا جایی که نیاز به دندان دارای پایه قوی تری برای نگهداری از دندان مصنوعی وجود دارد استفاده می شود. ایمپلنت ها می توانند به صورت تکی یا چندتایی نصب شوند و به عنوان پایه برای جسورانه های دندانی، پروتزهای دندانی یا پل های دندانی استفاده شوند.

چرا کی ناز را انتخاب کنیم؟

شعب-گروه-درمانی-کی-ناز
پنج شعبه فعال
مشاوره-رایگان-دندان-پزشکی
مشاوره رایگان
پرداخت-اقساط-دندان-پزشکی
پرداخت اقساط
کادر-متخصص-دندان-پزشکی
کادر متخصص
ضمانت-خدمات-دندان-پزشکی
ضمانت خدمات
تجهیزات-پیشرفته-دندانپزشکی
تجهیزات پیشرفته

ایمپلنت دندان | Dental implant

ایمپلنت یا دندان مصنوعی، یک روش درمانی است که برای جایگزینی دندان های خراب یا نابود شده استفاده می شود. این روش شامل جایگزینی ریشه دندان طبیعی با یک ریشه مصنوعی است که به عنوان پایه برای نصب دندان مصنوعی عمل می کند. ما در گروه درمانی کی ناز با داشتن جندین سال تجربه و کادر متخصص در زمینه ایمپلنت به شما مشاوره رایگان خواهیم داد.
ایمپلنت دندان معمولا برای جایگزینی دندان های شکسته، ترمیم نشدنی، دندان های کاملا خراب شده و یا جایی که نیاز به دندان دارای پایه قوی تری برای نگهداری از دندان مصنوعی وجود دارد استفاده می شود. ایمپلنت ها می توانند به صورت تکی یا چندتایی نصب شوند و به عنوان پایه برای جسورانه های دندانی، پروتزهای دندانی یا پل های دندانی استفاده شوند.

 

جنس مواد ایمپلنت

جنس ایمپلنت ها اغلب از تیتانیوم یا مواد دیگری که با بدن سازگاری دارند ساخته می شوند و معمولا به صورت جراحی با بی حسی موضعی انجام می شوند. پس از نصب، زمان لازم است تا ایمپلنت با استخوان فک یا فک پیوند بخورد تا به عنوان پایه برای دندان مصنوعی استفاده شود
این روش به دلیل داشتن طول عمر طولانی و عملکرد واقعی که به دندان طبیعی نزدیک است، در دندان پزشکی بسیار محبوب است. همچنین، ایمپلنت ها می توانند به عنوان جایگزینی قابل قبول برای پروتزهای دندانی قدیمی تر باشند که اغلب باعث ایجاد مشکلاتی مانند عدم راحتی و ناهماهنگی با دهان و صورت می شوند. اما نصب ایمپلنت یک روش جراحی است و ممکن است برای برخی افراد پیچیدگی هایی داشته باشد و نیاز به مراقبت های خاصی بعد از جراحی داشته باشد. قبل از تصمیم گیری برای جایگزینی دندان با ایمپلنت، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

 

مزایای ایمپلنت

استحکام و ثبات:
ایمپلنت ها به عنوان پایه برای دندان مصنوعی عمل می کنند و به دندان قابلیت استحکام و ثبات بیشتری می دهند. در نتیجه بیمارمی توانند به راحتی خوردن و صحبت کردن بدون نگرانی از جابجایی دندان مصنوعی لذت ببرند.

طول عمر طولانی:
ایمپلنت ها، در مقایسه با پروتزهای دندانی قدیمی تر، دارای طول عمر طولانی تری هستند و ممکن است تا چندین دهه دوام بمانند. این به معنی این است که کاربران می توانند از دندان مصنوعی خود برای مدت طولانی استفاده کنند، به شرطی که به خوبی مراقبت های لازم بعد از جراحی و نصب ایمپلنت را انجام دهند.

سلامت فک و دهان:
با نصب ایمپلنت، فاصله های خالی بین دندان ها پر می شوند و فشار و وزن بار دندانی در ناحیه فک و دهان به طور متوازن توزیع می شود. این باعث می شود که بافت های دهان و فک به طور طبیعی تر کار کنند و مشکلاتی مانند سایش و سایر مشکلات فشاری کاهش یابد.

بهبودظاهری:
ایمپلنت ها به عنوان دندان مصنوعی طبیعی شناخته می شوند و به شکل و ظاهر طبیعی دندان نزدیک هستند. این باعث می شود که کاربران از ظاهر طبیعی دندان مصنوعی خود راضی باشند و با اعتماد به نفس بیشتری خود را به دیگران نشان دهند.

کاهش خطر عفونت:
ایمپلنت ها به دلیل طراحی و مواد ساخت آنها که با بدن سازگار هستند، خطر عفونت را کاهش می دهند. با این حال، همیشه بهتر است بعد از نصب ایمپلنت، به مراقبت های دهانی خود به دقرا بیشتری بپردازید تا خطر عفونت کاهش یابد.

حفظ استخوان:
ایمپلنت ها به عنوان پایه برای دندان مصنوعی عمل می کنند و به استخوان فک و دهان نیز کمک می کنند. این روش باعث می شود که استخوان فک و دهان بدون دندان طبیعی نیز به خوبی کار کنند و از از دست رفتن استخوان جلوگیری می شود. بدون ایمپلنت، استخوان فک و دهان ممکن است به واسطه عدم فشار و وزن بار دندانی، تحت تاثیر قرار گیرند و در طولانی مدت از بین بروند.

راحتی و کاربردی:
دندان مصنوعی برای کاربرانی که ایمپلنت نصب می کنند، بسیار راحت و کاربردی هستند. به عنوان مثال، کاربران می توانند بدون نگرانی از جایگاه دندان مصنوعی، غذا بخورند و به راحتی دندان های خود را تمیز کنند. همچنین، با نصب ایمپلنت، نیاز به استفاده از چسب دندانی برای نگهداری دندان مصنوعی از بین می رود.

اصلاح تلفات دندانی:
در برخی موارد، ایمپلنت ها می توانند به عنوان راه حلی برای اصلاح تلفات دندانی و نابودی استفاده شوند. به عنوان مثال، اگر دندانی شما ترمیم نشدنی باشد و نیاز به جایگزینی داشته باشد، ایمپلنت می تواند به عنوان راه حلی جایگزین واقعی برای دندان طبیعی باشد. همچنین، ایمپلنت ها می توانند به عنوان راه حلی برای اصلاح تلفات ناشی از بیماری های مانند پریودنتیت و انسداد مجرای ریشه دندانی استفاده شوند.

تصحیح توزیع فشار:
ایمپلنت ها به عنوان پایه برای دندان مصنوعی عمل می کنند و به توزیع فشار و وزن بار دندانی در ناحیه فک و دهان کمک می کنند. این باعث می شود که فشار و وزن بار دندانی به صورت مناسب توزیع شود و مشکلاتی مانند سایش و شکستگی دندان مصنوعی کاهش یابد. همچنین، توزیع فشار و وزن بار دندانی به صورت بهینه، به کاهش مشکلات ناشی از فشار و تحریکات زیاد ناحیه فک و دهان مانند سردرد، درد گردن و درد شانه کمک می کند.

بهبود کیفیت زندگی:
با نصب ایمپلنت و جایگزینی دندان گم شده، کاربران می توانند به راحتی خوردن و صحبت کردن بدون نگرانی از دندان مصنوعی خود لذت ببرند. این باعث می شود که کیفیت زندگیشان بهبود یابد و اعتماد به نفس بیشتری به خود داشته باشند.
به طور کلی، ایمپلنت ها به عنوان راه حلی موثر و کارآمد برای جایگزینی دندان های خراب ونابود شده شناخته می شوند. با این حال، همیشه بهتر است قبل از تصمیم گیری برای نصب ایمپلنت، با پزشک خود مشورت کنید و بهترین تصمیم را برای خودتان بگیرید.

 

مدت زمان انجام ایمپلنت:

زمانی که لازم است تا یک ایمپلنت دندانی برای شما نصب شود، به عوامل مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:
1. وضعیت دندان و لثه:
اگر دندان شما در حالت سالم و لثه به خوبی تقویت شده باشد، زمانی که برای نصب ایمپلنت نیاز است کمتر خواهد بود. اما، اگر دندان شما خراب یا لثه شما ضعیف باشد، ممکن است نیاز به انجام عملیات قبل از نصب ایمپلنت باشد که زمان بیشتری را می‌طلبد.

2. تعداد ایمپلنت‌ها:
اگر شما بیش از یک ایمپلنت دندانی نیازدارید، زمان نصب بیشتر خواهد بود. اما، در برخی موارد، برای نصب چندین ایمپلنت در یک جلسه می‌توان از روش‌های خاصی استفاده کرد که زمان را کمتر می‌کند.

3. نوع ایمپلنت:
نوع ایمپلنت دندانی که برای شما استفاده می‌شود نیز تاثیری در زمان نصب خواهد داشت. برخی از ایمپلنت‌ها یک مرحله‌ای هستند و برای نصب نیازی به دو مرحله نیستند، در حالی که برخی دیگر به دو مرحله نیاز دارند.

4. فرآیند بهبودی بعد از نصب:
بعد از نصب ایمپلنت دندانی، نیاز به زمانی برای بهبودی و ترمیم بدن دارید. در این مدت لازم است که از تمرینات سخت بپرهیزید و تغذیه سالمی داشته باشید. زمان بهبودی بعد از نصب ایمپلنت بستگی به شرایط شما دارد و ممکن است به مدت چند ماه طول بکشد.

با توجه به این عوامل، زمان نصب یک ایمپلنت دندانی می‌تواند بین ۳ ماه تا ۱۲ ماه یا بیشتر برای بعضی افراد باشد. برای داشتن اطلاعات دقیق‌تر در مورد زمان نصب ایمپلنت دندانی، بهتر است به متخصص دندانپزشکی مراجع به مورد خودتان مشاوره کنید. همچنین، پس از نصب ایمپلنت، دندانپزشک شما می‌تواند به شما توضیح دهد که چه مراقبت‌هایی لازم است انجام دهید و چقدر زمان برای بهبودی بعد از نصب ایمپلنت نیاز است.

 

ایمپلنت درد دارد؟

نصب ایمپلنت دندانی ممکن است باعث درد و عدم راحتی برای بیمار شود، اما این درد معمولاً با استفاده از داروهای دردسردکن کاهش می‌یابد. همچنین، به طور کلی، نصب ایمپلنت دندانی با توجه به تکنیک‌های جدید و استفاده از بیشترین تعداد از داروهای مسکن، کمتر از یک ساعت زمان می‌برد و درد و عدم راحتی بیمار را به حداقل می‌رساند.
بعد از نصب ایمپلنت دندانی، برای چند روز اول ممکن است بیمار احساس درد و سختی در ناحیه مربوطه کند. در این موارد، دندانپزشک شما ممکن است به شما داروی دردسردکن و مسکن بدهد تا احساس درد کمتر شود و شما راحت‌تر بتوانید خوراک بخورید. همچنین، پس از نصب ایمپلنت، لازم است که به دستور دندانپزشک خود، از چیزهایی مانند غذاهای سفت، دودی و داغ خودداری کنید تا احتمال خراشیدگی و التهاب در ناحیه مربوطه کاهش یابد.
در کل، درد و عدم راحتی پس از نصب ایمپلنت دندانی برای هر فرد متفاوت است و بستگی به شرایط شخصی مانند سلامت دهان و لثه، وضعیت دندان و تعداد ایمپلنت‌هاینصب شده دارد. بهتر است با دندانپزشک خود در مورد همه جزییات نصب ایمپلنت و احتمال درد و عدم راحتی بعد از عمل مشورت کنید.

 

مراحل انجام ایمپلنت

جراحی کاشت دندان عملی پیچیده است که از چندین مرحله تشکیل شده است. مراحل جراحی کاشت دندان عبارتند از
1. بررسی پزشکی:
در این مرحله، پزشک شما به بررسی سلامت دهان و لثه شما، اندازه و شکل دندان و نیازهای شما برای کاشت دندان پرداخته و برنامه درمانی را برای شما تهیه می‌کند.
2. عملیات خلع دندان (اگر لازم باشد):
در صورتی که دندان قدیمی شما خراب و یا از بین رفته باشد، پیش از کاشت دندان جدید، باید دندان قدیمی خلع شود.
3. نصب ایمپلنت:
در این مرحله، پزشک شما با استفاده از یک ابزار خاص، ایمپلنت را در جایی که دندان قبلی شما وجود داشته، قرار می‌دهد. سپس، چند ماهی می‌گذرد تا ایمپلنت با استخوان فک شما ترکیب شود و در محل قرارگیری خود ثابت شود. این فرایند به عنوان “اسکرام” یا “ترمیم اولیه” شناخته می‌شود.
4. نصب پروتز دندانی:
پس از مدتی که ایمپلنت با استخوان فک شما ترکیب شده است، پزشک شما پروتز دندانی را روی ایمپلنت نصب می‌کند. پروتز دندانی می‌تواندپروتز دائمی یا موقت باشد و ممکن است شامل یک دندان تکی یا چند دندان باشد. این پروتز دندانی می‌تواند به صورت یک پروتز سرامیکی یا پروتز پلاستیکی باشد.
5. پس از نصب پروتز دندانی:
پس از نصب پروتز دندانی، پزشک شما به شما توضیحاتی در مورد نگهداری و مراقبت از دندان‌های جدیدتان می‌دهد. لازم است که به درستی به دندان‌های جدیدتان مراقبت کنید تا سالم و قوی بمانند.

در کل، جراحی کاشت دندان به دلیل پیچیدگی آن، نیاز به تخصص و تجربه پزشک دارد. لذا بهتر است که از متخصص دندانپزشکی با تجربه و ماهر در این زمینه کمک بگیرید و به تمامی مراحل جراحی با دقت و توجه کافی پیش بروید.

 

ما در گروه درمانی کی ناز با داشتن سالها تجربه و تیم متخصص آماده ارائه خدمات ایمپلنت دندان به صورت نقد و اقساط هستیم. جهت تعیین نوبت و یا رزرو مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ارتباط با ما
021-91016665

مقالات مرتبط / پرسش های متداول